webinfo

A+ A A-

Članci

PRIJEM ZA ĐAKE GENERACIJE

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Djacigeneracije2016NB2.jpgU utorak, 30. avgusta u kabinetu predsednika opštine Novi Bečej upriličen je prijem đaka generacije i njihovih roditelja.

 

Predsednik opštine, Saša Maksimović je pozdravio učenike i uputio im čestitke za uspehe i marljivo učenje, a popričao je i sa njihovim roditeljima.
„Ono što sam poručio đacima i njihovim roditeljima jeste da ih po završetku školovanja čeka mesto u novobečejskoj opštini i da je zadatak ove lokalne samouprave da im se obezbedi posao. To su naša deca, a ovoj opštini će trebati mnogo pomoći. Cilj je da se ta deca, kada nauče svoje zanate i savladaju znanje iz onoga za šta se školuju, vrate ovde nazad“ -izjavio je Maksimović i dodao: “Bez obzira što smo uveli mere štednje, na deci nećemo štedeti, tako da smo od ove godine povećali njihovu nagradu za 30 posto. Nije ni to puno, ali su zaslužili. Takođe će se od sledeće budžetske godine povećati i suma za rođeno dete“.

Podsetićemo da se đacima putnicima novobečejske opštine subvencionišu mesečne karte za voz u iznosu od 100 %, kao i đačke karte za autobus određene pravilnikom.
Za sve dodatne informacije treba se javiti opštinskoj upravi.

Đaci generacije:b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Djacigeneracije2016NB.jpg

1. Aleksandra Pap, OŠ "Miloje Čiplić" Novi Bečej
2. Livia Bito, OŠ "Miloje Čiplić" Novi Bečej
3. Blagoje Radonić, OŠ "Josif Marinković" Novi Bečej
4. Milica Baštovanov, OŠ "Dr Đorđe Joanović" Novo Miloševo
5. Marija Grandić, OŠ "Dositej Obradović" Bočar
6. Brusin Tanja, OŠ "Stančić Milan Uča" Kumane
7. Cvjetan Veljko, Srednja škola Novi Bečej

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković