webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Više od 100 učenika upisalo Srednju školu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_SrednjaNB.jpgOve godine više od sto učenika upisalo je prve razrede Srednje škole u Novom Bečeju, što je za oko dvadeset učenika veći broj u odnosu na prošlu godinu.

 

Učenici su upisali sledeće obrazovne profile: gimnaziju opšteg tipa, zatim u području rada ekonomija, pravo i administracija smer ekonomski tehničar, u području rada elektrotehnika – obrazovni profil tehničar mehatronike, u području rada tekstilstvo i kožarstvo – obrazovni profil tehničar dizajna odeće i u području rada mašinstvo i obrada metala obrazovni profili automehaničar i mehaničar privredne mehanizacije.
U odeljenju gimnazije opšteg tipa, kao i u odeljenju gde se realizuje nastava za obrazovni profil tehničar mehatronike, i odeljenju tehničara dizajna odeće nije upisan maksimalni broj učenika, dok je za smerove u trogodišnjem trajanju, kao i za obrazovni profil ekonomski tehničar vladala izuzetna zainteresovanost i mesta su popunjena još u prvom upisnom roku.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković