webinfo

A+ A A-

Članci

Podeljeni paketići đacima prvacima

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_PrvaricaNB2016.jpgU utorak, 6.septembra, čelnici lokalne samouprave su podelili paketiće dobrodošlice svim đacima prvacima u pet osnovnih škola opštine Novi Bečej.

 

Deca, koja se tek navikavaju na nove radne zadatke u školskim klupama su se silno obradovali poklon paketićima.

„Na početku svake školske godine, opština svakom đaku prvaku, podeli paketiće, a od sledeće godine ćemo se potruditi da paketići budu sve veći i veći“-izjavio je Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej.

U paketiću si bile sveske, blok, flomasteri, olovke, bojice, gumice i sve ono što spada u đački pribor.

„Ovo je jako lep gest opštine što čini našim đacima prvacima. Pokloni su izuzetno bogati, to je ono što je zaista potrebno svakom đaku i time je olakšan početak školske godine i roditeljima. Nadam se da će briga o deci postati još temeljnija i kompleksnija, jer su oni naša budućnost. Hvala delegaciji iz opštine, koja je ovako bogato darivala naše prvake“- rekla je Zora Rakić, direktorka OŠ “Miloje Čiplić“.

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković