webinfo

A+ A A-

Članci

POTPISAN UGOVOR SA MINISTARSTVOM PRIVREDE O IZVOĐENJU RADOVA U INDUSTRIJSKOJ ZONI

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_Maksimovicpotpis.jpgPredsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, potpisao je u ume opštine Novi Bečej ugovor sa Ministarstvom privrede Republike Srbije o izvođenju radova na izgradnji infrastrukture u istočnoj industrijskoj zoni „Blok 193“ u Novom Bečeju.

Ukupna vrednost radova na realizaciji projekta prve faze izgradnje saobraćajnih površina u istočnoj industrijskoj zoni iznosi 23 i po miliona dinara, od čega je Ministarstvo privrede obezbedilo 50% sredstava, dok će drugih 50% biti finansirano iz budžeta opštine Novi Bečej, koja će snositi i troškove pdv-a. Radove će sprovoditi Put-invest iz Bačkog Petrovca koji je bio najpovoljniji ponuđač radova.

„U skladu sa prethodnim obećanjima, nova administracija i sa onom vizijom koju mi imamo nastavilo se ulaganje u industrijske zone. Neke nove industrijske zone u Novom Miloševu su već započete, dok je industrijska zona u Novom Bečeju pri kraju. Potpisan je ugovor u Ministarstvu privrede za uređenje saobraćajnica industrijske zone blok 193 (kod brodogradilišta) u Novom Bečeju, čime je zaokružen deo celine, nakon čega ostaje samo rasveta. Ispunjeni su svi uslovi za jednu kvalitetnu industrijsku zonu, koja se može ponuditi investitoru. Projekat koji je potpisan vredan je 28 miliona dinara, od čega pola finansira lokalna samouprava, a pola Ministarstvo privrede. Završetak kompletnih radova se očekuje do kraja godine“-izjavio je Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković