webinfo

A+ A A-

Članci

Čestitka predsednika opštine paraolimpijskom šampionu, Novobečejcu Laslu Šuranjiju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Lica_Laslo-Suranji-Reuters-Carlos-Garcia-Rawlins.jpgPredsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović, uputio je danas čestitke Laslu Šuranjiju na jučerašnjem osvajanju zlatne medalje na Paraolimpijskim igrama u Riju.

"Naš Novobečejac, Laslo Šuranji, paraolimpijski je šampion i ponos cele naše opštine i naših građana. Čestitam mu na ovom sjajnom postignuću i želim mu još mnogo uspeha u narednim takmičenjima. Laslo nas do sada nikad nije izneverio, uvek se sa velikih takmičenja vraćao sa nekom medaljom, a medalja osvojena u Riju samo potvrđuje da je trenutno najbolji na svetu", rekao je Saša Maksimović.

Laslo Šuranji, podsećanja radi, juče je u Riju osvojio zlatnu medalju u disciplini malokalibarska puška 50 metara trostav. On je u finalu ostvario rezultat od 453,7 krugova, čime je postavio novi rekord na Paraolimpijskim igrama i doneo Srbiji 4. medalju sa takmičenja u Riju.

Autor teksta: Danilo Gurjanov
Foto izvor: Reuters/Carlos Garcia Rawlins

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković