webinfo

A+ A A-

Članci

Jesen je - vreme je za Festival komedije!

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_Caca.jpgAmatersko pozorište Novi Bečej pozvalo je danas sve zainteresovane da uzmu učešće u festivalu komedije “Jovan Knežević-Caca” i da se jave organizatorima i time uveličaju i obogate program ovogodišnjeg festivala.


Saša Milenković, glavni organizator, podsetio je da je festival tradicionalno zakazan za poslednju nedelju oktobra. Zvanično, festival će početi 24. a trajaće do 29 oktobra. Na programu su takmičarske predstava na velikoj sceni i tri dečije, popularni “Festić”. Festival će se završiti predstavom van konkurencije, a u čast nagrađenih.

Milenković podseća da i ove godine, kao i ranije, pobednička predstava velike scene stiče pravo učešća u pratećem programu Dana komedije u Jagodini.
Svi ansambli, pojedinci, udruženja i institucije koji su zainteresovani da učestvuju u festivalu ili imaju sadržaj pogodan za prateći program (izložbe, promocije knjiga, koncerti, tribine mogu se javiti organizatorima putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , na broj telefona 061/15-05-695 ili putem stranice Festival komedije “Jovan Knežević - Caca” na fejsbuku.
Detaljnije informacije o festivalu  biće dostupne u danima koji slede.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković