webinfo

A+ A A-

Članci

POLJOČUVARSKA SLUŽBA NA TERITORIJI OPŠTINE NOVI BEČEJ PONOVO JE U SLUŽBI POLJOPRIVREDNIKA

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_PoljosluzbaNB.jpgNakon raspisanog pustupka javne nabavke, u petak 23. septembra je potpisan ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem, firmom „Polar security“ d.o.o iz Zrenjanina, koja je isti posao obavljala i tokom prošle godine.

 

U kratkom periodu pre zaključivanja ugovora za obavljanjen poslova poljočuvarske službe, predsednik opštine Novi Bečej, Saša Makismović, formirao je komisiju koja je vršila obilazak poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Novi Bečej, na ukupno 56.456 hektara u sve četiri katastarske opštine. Komisija je imala zadatak da, ukoliko na terenu primeti neku vrstu krađe, o tome obavesti koordinatora komisije, a istovremeno i policiju, koja je dalje trebalo da reaguje na terenu. Komisija je svoj posao uspešno obavila, a u periodu angažovanja bila je aktivna 24h dnevno.

Nakon potpisivanja ugovora sa firmom „Polar security“ izvršena je i primopredaja jednog terenskog vozila marke Lada Niva i pet motocikala, koji su u vlasništvu opštine Novi Bečej, a prema ugovoru se daju na raspolaganje i upotrebu poljočuvarskoj službi, dok ostala sredstva obezbeđuje firma sa kojom je zaključen ugovor.

izvor: Danilo Gurjanov

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković