webinfo

A+ A A-

Članci

Završena i druga faza radova na košarkaškom terenu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_2.fazaskola.jpg

U toku raspusta u OŠ „Miloje Čiplić“ započeti su radovi na rekonstrukciji košarkaškog terena u dvorištu škole. Radovi su se malo odužili zbog nepovoljnih vremenskih uslova, ali na početku školske godine su ipak uspešno završeni.

 

Po rečima Zore Rakić, direktorke OŠ “Miloje Čiplić“ sredstva za rekonstrukciju košarkaškog terena su dobijena od Ministarstva pravde, koje ima svoj poseban Fond od odlaganje krivičnog gonjenja:
-Javili smo se na konkurs u želji da repariramo propali teren za košarku. Sav posao oko dokumentacije je škola samostalno odradila i veoma smo se obradovali kada smo saznali da smo prošli na tom konkursu. Dobili smo 800.000 dinara, nakon čega se pristupilo radovima. Na raspisanoj javnoj nabavci javio se samo jedan izvođač, preduzeće „Maraton“ iz Mačvanske Mitrovice. Oni su odmah pristupili prvoj fazi radova i isekli su propale delove terena, a potom ubacili gumu. Nakon pauze je usledila druga faza rada kada je nanet špricani površinski materijal u crvenoj boji i kada su iscrtane linije.

U školi je takođe potpuno uređen jedan đački toalet - okrečen i očišćen, zatim su sređeni kanaleti a u toku su radovi na čišćenju dvorišta Narodnog univerzitea od šiblja, otpada i šuta. Nekada to jeste bilo školsko dvorište koje je godinama propadalo, a iz škole se nadaju da će se ponovo privesti nameni.

 

 

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković