webinfo

A+ A A-

Članci

PREDŠKOLCI U GOSTIMA

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_PredskolciposetaNB.jpgBudući đaci prvaci, deca pripremnog predškolskog programa vaspitača Nadice Blažin i Magdolne Sebeledi, posetili su Osnovnu školu "Miloje Čiplić", u čije će klupe i sami sesti 1. septembra naredne, 2017. godine. 

 

Dvoje po dvoje, u pratnji vaspitača mališani su obišli učionice u kojima će naučiti prva slova, naučiti da pišu i čitaju. Mališane su dočekale i pozdravile učiteljice Aleksandra Popov i učiteljica na mađarskom jeziku Agota Polak Feher, a dobrodošlicu budućim prvacima poželeli su i sami učenici ove škole.
"Cilj vaše posete je da vam pokažemo šta sve radimo i koje mogućnosti imamo u školi. Naša škola nudi mnogo mogućnosti i što je najbitnije svakog dana smo sve moderniji i savremeniji", istakle su učiteljice.
Držeći se za ruke, dečaci i devojčice ulazili su u svoje buduće učionice, gledajući znatiželjno i pomalo zbunjeno sve što se u njima može videti. Nakon obilaska, budući učenici škole "Miloje Čiplić" imali su priliku da uživaju u predstavi koju su priredili učenici ove škole, da crtaju, recituju svojim starijim drugarima i druže se zajedno.

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_PredskolciposetaNB2.jpg

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković