webinfo

A+ A A-

Članci

Završena sezona čuvanja čamaca

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_Camac.jpgSezona čuvanja čamaca je počela 16. maja, a zvanično se završila 1. oktobra. Apeluje se na građane čiji čamci su još u vodi, da dođu po njih.

 

Kako je na početku sezone izjavio Branko Svilengaćin, tadašnji predsednik Saveta mesne zajednice Novi Bečej, Mesna zajednica Novi Bečej je prošle i pretprošle godine prihvatila zadatak i obavezu da održava ovaj deo priobalja i da vrši prihvat plovila. Tada je očišćeno priobalje, popravljeni su mobilijari, klupe i kante za smeće, a dotrajali suncobrani su promenjeni.

Kako je izjavio Milenko Garčev, predsednik Saveta mesne zajednice Novi Bečej, 1. oktobra je prestalo čuvanje čamaca.
- Apelujemo na građanstvo da dođu po svoja plovila i izvade ih iz vode. Nedavno smo imali pritužbe da je sama skela gde se čamci vade uništena, a kamene ploče pomerene. Taj problem je rešen. Nasuli smo taj deo i sada je izvlačenje manjih i lakših čamaca mnogo lakše, tako da bi to trebalo iskoristiti i izvaditi ih.”

Ove sezone na dvadesetčetvoročasovnom čuvanju čamaca je bilo angažovano 4 radnika, a sledeća sezona počinje ponovo u maju.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković