webinfo

A+ A A-

Članci

Nagrade za Turističku organizaciju

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_Turnagrada1.jpgProšlog vikenda predstavnici Turističke organizacije opštine Novi Bečej su učestvovali na 12. Muđunarodnom festivalu promotivnih materijala turističkih organizacija u Kruševcu pod nazivom „Kofer slova“ odakle su se vratili sa dve nagrade.

 

U pitanju je manifestacija koja se bavi radom Turističkih organizacija Srbije - Međunarodni festival „Kofer slova“, sa preko 50 organizacija. Pored naše opštine učestvovale su još i nevladine organizacije, udruženja građana, institucije koje se bave turizmom, i to ne samo iz naše zemlje već i iz Bugarske, Rumunije, Makedonije, Republike Srpske i Slovenije.

Kako naglašava Saša Dujin, v.d direktor Turističke organizacije opštine Novi Bečej manifestacija je imala i takmičarski karakter sa 9 kategorija.
- Mi smo učestvovali u 5 oblasti, od kojih smo u dve kategorije osvojili nagrade, i to za publikacijz „Za neka nova sećanja“ i promotivni film“ One step beyond“. Ovo je takođe bila i prilika da se upoznamo sa radom drugih organizacija, razmenimo iskustva i da vidimo gde je to naša Turistička organizacija u odnosu na druge i mogu reći da smo izuzetno zadovoljni, jer se naša opština nalazi negde u sredini lestvice u radu u odnosu na druge Turističke organizacije“.

Što se daljih planova tiče, u novembru sledi manifestacija u Leskovcu, sličnog karaktera sa 14 takmičarskih oblasti, gde će novobečejska Turistička organizacija da konkuriše u svim, a u februaru će uslediti Međunarodni sajam turizma u Beogradu, za koju su već započete pripreme za prezentaciju svih turističkih ponuda opštine Novi Bečej.

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković