webinfo

A+ A A-

Članci

Sunčana jesen života u Klubu za dnevni boravak

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_SJ2016.jpgU četvrtak, 20. oktobra u Klubu za dnevni boravak penzionera održana je manifestacija „Sunčana jesen života“, kada su školarci predstavom i pesmicama ulepšali popodne prisutnima, mahom starijim ljudima.

 

U pitanju je manifestacija koja se svake godine tradicionalno priređuje penzionerima, obzirom da je oktobar mesec posvećen starijem građanstvu, a u cilju povezivanja dve generacije - dece sa bakama i dekama, što je veoma bitno za odrastanje najmlađe populacije.

Ove godine u saradnji sa OŠ “Miloje Čiplić“ priređena je jedna lepa priredba „Snežana i sedam patuljaka“ koju su pripremila deca 1. 2. i 3.razreda iz Produženog boravka škole, kao poklon starijem građanstvu.

Horvat Ildiko, učiteljica u Produženom boravku ističe da je cilj okupljanja saradnja između ustanova i zahvalnost bakama i dekama.
-U današnje vreme kada živimo nekim ubrzanim tempom života, bake i deke su nam ispomoć u vaspitanju dece i oni nam pružaju puno ljubavi i brinu se o unucima. Ova predstava koju smo pripremali intenzivno 2 meseca je zahvalnost za svu pruženu ljubav.“


IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković