webinfo

A+ A A-

Članci

'Moja varoš' za dva Bečeja

 

 

MojaVaros.jpgBečejci i Novobečejci će ubuduće moći da se informišu putem još jednog štampanog medija koji će se besplatno distribuirati u obe opštine. Za sada će to biti frekventna mesta u okviru kojih će svako moći da pročita i/ili uzme primerak "Moje varoši".

 
b_160_284_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_DarioMV.jpg

Urednica "Moje varoši" Tijana Janković, koja je ujedno i već 6 godina urednik portala "Webinfo", sa velikim zadovoljstvom i ponosom predstavlja nov medij na teritoriji obe opštine.
- Ovo je velika stvar i ponosna sam što smo sopstvenim snagama, u ne baš "finansijski prijateljskom" okruženju, smogli snage da napredujemo, tako da sada pored internet portala, informišemo i putem štampanog medija. Uprkos tome što naš trud i rad nije svuda prepoznat, pa ni svuda finansijski potpomognut, predstavljamo još jedan "proizvod". "Moja varoš" su besplatne, mesečne novine koje za cilj imaju da građanima opština Novi Bečej i Bečej pruže koncizne, tačne i blagovremene informacije."

Jankovićeva se ovom prilikom zahvalila celoj redakciji i "prijateljima" redakcije, kao i svim vernim posetiocima portala Webinfo koje poziva da postanu i čitaoci novina "Moja varoš".

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković