webinfo

A+ A A-

Članci

Potpisan protokol o saradnji između opštine Novi Bečej i FAM-a

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_FAMNB.jpgU utorak, 25. oktobra potpisan je protokol između opštine Novi Bečej i novosadskog fakulteta za menadžment.

Sastanku su prisustvovali predsednik opštine Novi Bečej Saša Maksimović, predstavnik opštine Ranko Janjić, prof. dr Vesna Ćilerdžić prodekan za nastavne i vannastavne aktivnosti fakulteta za menadžment Univerziteta „Union-Nikola Tesla“ Sremski Karlovci i Jasmina Bajić, koordinator Konsultivnog centra u Zrenjaninu.

Prof. dr Vesna Ćilerdžić prodekan za nastavne i vannastavne aktivnosti fakulteta za menadžment Univerziteta „Union-Nikola Tesla“ Sremski Karlovci se zahvalila opštini i predsedniku opštine na ukazanom poverenju.
- Danas smo potpisali protokol o saradnji sa opštinom Novi Bečej. Fakultet za menadžment ima tradiciju dugu 15 godina, a trenutno raspolažemo sa 7 studijskih programa, od čega su četiri studijska programa na osnovnim studijama, tri studijska programa master studija, poslovna ekonomija osnovne studije, inženjerski menadžment, menadžment u mediju, informacione tehnologije, master studije menadžment javnih nabavki, poslovna ekonomija i strategijski menadžment“.

U Novom Bečeju će u početku startovati masters studijski program sa oko 20 studenata, a za sledeću godinu se pripremaju i osnovne akademske studije.

- Ovo je jedan od koraka koji lokalna samouprava čini da mlade zadrži u Novom Bečeju. Na ovaj način, mladi imaju mogućnost da studiraju u novobečejskoj opštini. U planu je da se predavanja održavaju u Srednjoj školi, zatim u zgradi opštinske uprave i u skupštinskoj sali Radničkog univerziteta“- izjavio je Saša Maksimović, predsednik opštine Novi Bečej.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković