webinfo

A+ A A-

Članci

OO SNS Novi Bečej proslavio stranačku slavu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_SNSSlavaNB2016.jpgU četvrtak, 27.oktobra u prostorijama OO SNS Novi Bečej na tradicionalan način i pred brojnim gostima, članovima, prijateljima stranke i koalicionim partnerima, obeležena je stranačka slava, Sveta Petka.

 

Nakon lomljenja slavskog kolača domaćin i lider SNS u Novom Bečeju, predsednik novobečejske opštine Saša Maksimović se zahvalio svima koji su došli da svojim prisustvom uveličaju stranačku slavu i poručio da budu skromni kao što su i do sada bili.
-Od našeg formiranja 2008. godine slavimo našu slavu, ne zaboravljamo odakle smo potekli, a potekli smo iz naroda. Iako smo, od momenta stupanja na vlast, suočeni sa brojnim teškoćama, strpljivo ćemo raditi kako bismo obezbedili boljitak našoj opštini - poručio je Maksimović.

Kako je istakao Matija Kovač, potpredsednik OO SNS, bez obzira što je sad poslanik, uvek će ostati uz svoje sugrađane, bilo da su u pitanju problemi ili proslave, odnosno lepi ili ružni povodi.
- Ne planiram da se selim iz Novog Bečeja, iako sam poslom vezan za Novi Sad, odnosno pokrajinsku skupštinu. Danas u prostorijama stranke sumiramo urađeno i planiramo za dalje. Ovo je prilika da na jedan skroman i prijatan način provedemo vreme sa našim članovima i simpatizerima - rekao je potpredsednik stranke.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković