webinfo

A+ A A-

Članci

NOVI PARKING ISPRED DOMA ZDRAVLJA U KUMANU

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_Kumaneparking2.JPGU Kumanu je ove nedelje izgrađen parking ispred Doma zdravlja, koji će građanima omogućiti nesmetan pristup ovoj ustanovi.

Prema rečima Gorana Stančića, sekretara Mesne zajednice Kumane, postojao je problem pri parkiranju, odnosno pristupu na ulazu u Dom zdravlja je bio otežan jer pešaci nisu mogli da prođu od automobila koji su zauzimali stazu.
Upravo iz tog razloga smo odlučili da izgradimo parking na kojem će građani moći da parkiraju svoje automobile, a da na taj način ne ometaju pristup onima koji u Dom zdravlja dolaze peške. Mesna zajednica Kumane je uz pomoć radnika u okviru javnih radova završila radove na betoniranju novog parkinga, a postavljeni su i ivičnjaci - rekao je Stančić. On je dodao da su naredni radovi Mesne zajednice postavljanje nove ograde u dvorištu Stare škole. Dvorište je do sada bilo ograđeno nebezbednim zidom i starom kapijom koja je ružila izgled škole i sam centar Kumana.

izvor i fotografija: Danilo Gurjanov

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković