webinfo

A+ A A-

Članci

Nova tri boda za FK ‘Jedinstvo’ Novi Bečej

b_670_503_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_FJ292016.jpgU subotu, 29. oktobra na Gradskom stadionu u Novom Bečeju odigrana je utakmica 12. kola Vojvođanske fudbalske lige „Istok“ a novobečejska ekipa „Jedinstva“ je pobedila „Jedinstvo“ iz Banatskog Karađorđeva rezultatom od 2:1.

 

Utakmica je počela minutom ćutanja u čast preminulog Milivoja Iličića-Pide, starog igrača kluba.
Prvi gol je postigao Nikola Peruničić u 35. minutu igre, da bi već u 41. minutu gosti izjednačili golom Aleksandra Panića. U drugom poluvremenu oba tima su imali nekoliko šansi, ali je tek Aleksandar Petrov u 75. minutu zatresao protivnčku mrežu i time odveo novobečejsku ekipu u pobedu, čime su osvojena još 3 nova boda na tabeli.

Da se na terenu vodila žestoka borba za pobedu, svedoče i 6 žutih kartona, kao i jedan crveni. Žute kartone su dobili Milosavljev i Petrov zbog beobzirnog starta, kao i Peruničić zbog nesportskog ponašanja, dok su gosti Martinović i Grban opomenuti zbog bezobzirnog starta, a Bicok zbog nesportskog ponašanja. Iz igre je u 69. minutu isključen Miroslav Mrđa, zbog dve opomene bezobzirnog starta.

- Izuzetno smo zadovoljni današnjom igrom, kao i sa nova tri boda, ovo nam je peta utakmica zaredom bez poraza. U sledećim utakmicama planiramo da nastavimo ovaj niz pobeda, kako bi uzeli što više bodova do kraja polusezone - izjavio je Bata Šijanović, trener FK “Jedinstvo“ Novi Bečej.

Sledeća utakmica će se odigrati sledeće subote, 5. novembra u Novim Kozarcima protiv FK „Sloboda“.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković