webinfo

A+ A A-

Članci

Replika slike ‘Seoba Srba’ u Domu kulture

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_Seoba-srba-kopija-paja-jovanovic.jpgU sredu, 16. novembra u Domu kulture opštine Novi Bečej svečanom izložbom i koncertom će se obeležiti veliki jubilej - 40 godina ustanove.

 


Novica Blažin, direktor Doma kulture opštine Novi Bečej je istakao da je ovo veliki jubilej i da je neophodno obeležiti ga na prikladan način.
- U skladu sa našim mogućnostima, za jubilej smo pripremili svečanu izložbu onih umetnika koji su ostavili traga na polju likovne umetnosti u opštini Novi Bečej i koncert klasične muzike mladog Slavena Balaća sa pratećim programom. Takođe, jedan eksluzivitet će upotpuniti ovu svečanost, a to je replika slike „Seoba Srba“ čuvenog slikara Paje Jovanovića, koja je poklon Narodnog muzeja iz Pančeva.
Ovom prilikom pozivam sve sugrađane, ljubitelje kulture i sve one, koji su na neki način bili uključeni u ovu ustanovu za ovih 40 godina, da nas posete u sredu, 16. novembra u 14 časova, kada će biti svečano otvaranje izložbe“.


Ono što se još do kraja godine očekuje u Domu kulture je nekoliko interesantnih programa, od kojih ćemo izdvojiti pozorišnu predstavu koja će se odigrati u petak, 25. novembra od 20 časova. Reč je o predstavi koja je punila sale širom Srbije - „Čipka i čokolada“. Ulaznice za ovu predstavu su već u pretprodaji po ceni od 300 dinara.
Grupa “Legende” će 8. decembra održati dvočasovni koncert. Karte su već u pretprodaji u prostorijama Doma kulture, radnim danima od 8-15 časova po ceni od 750 dinara.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković