webinfo

A+ A A-

Članci

Hit predstava i u Novom Bečeju - BALKANSKI SEX & GRAD - ČIPKA I ČOKOLADA

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_CipkaICokolada.jpgSa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na hit predstavu ''BALKANSKI SEX & GRAD - ČIPKA I ČOKOLADA” koja će se odigrati u petak, 25. novembra 2016. godine sa početkom u 20:00 časova u Domu kulture opštine Novi Bečej.

 


Premijerno izvedena februara ove godine, predstava je odmah osvojila srca gledalaca u mnogim gradovima Srbije i širom ex Jugoslavije. Rezervišite karte na vreme! Prodaja po ceni 300 dinara radnim danima od 8 do 15 sati u prostorijama Doma kulture.


Uloge:
Čupka - Anita Petković
Čarna - Svetlana Milenković
Čajka - Nataša Jaramaz
Zverka - Mikan Kozomara


Performans je prožet muzičkim songovima uz obaveznog gosta iznenađenja.
Autori: Antileta Živković, Danijela Božičković-Radulović i Stanko Holcer
Režija i produkcija: Stanko Holcer


Radnja predstave je osmišljena kao komična priča u kojoj dve najbolje drugarice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvek aktuelnim muško-ženskim problemima. One na duhovit način postavljaju mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu. Na pozornici će oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja. Američka serija “Sex i grad" osvojila je planetu baveći se baš njima, a sad i Srbija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz Njujorka koje muke muče sa muškarcima, i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ”nerešive” probleme, dok Zverka, Mikan Kozomara tumači lik zgodnog zavodnika.
Čarna (koju igra Svetlana Milenković) još uvek je slobodna i traži čoveka svoga života, a Čupka (tumači je Anita Petković), srećno je udata, majka troje dece. Njih dve vode potpuno drugačije živote, a ipak se savršeno razumeju i imaju slične probleme. Da bude malo još zanimljivije u predstavi dolazi nam i Čajka koju glumi Nataša Jaramaz i ona sve predrasude ubija. Stigla je iz Dalmacije, sa velikim snovima i malo para…

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković