webinfo

A+ A A-

Članci

Manifestacija 'Manić-Tisa 63' predstavljena u Slovačkoj

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_DujinSlovacka.jpgProteklog vikenda, na prestižnoj međunarodnoj gastro manifestaciji "12. KlobFest" u Slovačkom gradiću Novi Zamky, predstavnici Turističke organizacije opštine Novi Bečej, Mesne zajednice Novi Bečej i udruženja "Manić - Tisa 63" predstavili su zimsku turističku ponudu novobečejske opštine.

 

Kako je istakao v.d. direktora Turističke organizacije opštine Novi Bečej, Saša Dujin, Ovo je bila prilika da se domaćinima, ali i gostima iz Češke Republike, Rumunije, Mađarske i Austrije predstave manifestacije koje se realizuju u Novom Bečeju tokom zime, ali i opšta ponuda.
"Posebno mesto u prezentaciji je imala najatraktivnija zimska manifestacija "Manić - Tisa 63", a najveću pažnju je privukla atrakcija - popularni "smederevac" na kojem su pripremana domaća zimska banatska jela i popularna "krompirača sa kobasicama", istakao je Dujin i dodao da su domaćinima i posetiocima predstavljeni i nadaleko poznati banatski "vulkan čvarci".

Osim značajne medijske i pažnje samih posetilaca, treba istaći i da je poseta bila prilika za razmenu konstruktivnih predloga i iskustava. Dogovorna je buduća saradnja, kako u oblasti turizma i u privrednoj saradnji ova dva mesta, tako i u razmeni kulturnih programa. Prvi naredni korak je poseta zvanične delagacije opštine Novi Zamky i organizatora KlobFesta i to već početkom decembra na manifestaciji "Manić -Tisa 63".

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković