webinfo

A+ A A-

Članci

TURISTIČKOJ ORGANIZACIJI TRI NAGRADE U LESKOVCU

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_TurLeskocac.jpgTuristička organizacija opštine Novi Bečej, učestvovala je prošle nedelje na 9. izložbi suvenira i turističkih publikacija koja je održana u Leskovcu, u organizaciji tamošnje turističke organizacije. Na manifestaciji je učestvovalo preko pedeset turističkih organizacija, a bila je međunarodnog karaktera, jer su prisustvovali i izlagači iz Bugarske i Bosne i Hercegovine.

 

Takmičili smo se ukupno u devet kategorija, a osvojili smo tri nagrade. Prvo mesto smo dobili za kolekciju turističkih fotografija, drugo mesto za višelisnu publikaciju, a treće za turističku mapu“, rekla je Melita Bito, saradnik u Turističkoj organizaciji opštine Novi Bečej.

Predstavnici Turističke organizacije opštine Novi Bečej, u okviru manifestacije u Leskovcu, prisustvovali su i predavanju na temu lokalnog ekonomskog i turističkog razvoja.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković