webinfo

A+ A A-

Članci

Uputi se za overu predaju u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_02_000dom.JPGPrema utvrđenoj proceduri kod overe uputa za lečenje van matične filijale, osiguranici iz Ispostava, pa i iz Novog Bečeja, svoju dokumentaciju radi overe na lekarskim komisijama mogu predavati i u Novom Bečeju.

 

Dokumentacija koju osiguranici podnesu u toku radnog dana Ispostavi, šalje se poštom u Filijalu gde ih Lekarska komisija rešava i poštom se vraćaju u Ispostavu, sama procedura traje nekoliko dana - dva do tri, ali osiguranici ne moraju putovati iz Ispostave u filijalu radi overe.

Ukoliko se osiguranici iz Ispostave direktno obrate komisiji u Filijali, Filijala zakazane slučajeve rešava u toku istog dana, a ostale šalje poštom kao da su predate u Ispostavi.

Od sredine ove godine, za overu uputa za specijalističke preglede ili za lečenje u bolnici ne mora se putovati u Zrenjanin, već je dovoljno otići u novobečejsku ispostavu Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje koji se nalazi u sklopu Doma zdravlja Novi Bečej. Predati uputi se šalju u Zrenjaninsku Filijalu i posle svega par dana, pacijent ih preuzima overene, na tom istom mestu - u novobečejskom Domu zdravlja.

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković