webinfo

A+ A A-

Članci

Fudbaleri Jedinstva solidno završili jesenju sezonu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_Jedinstvo22.jpgOd ukupno 16 ekipa u Vojvođanskoj ligi grupe „Istok“, fudbaleri „Jedinstva“ su jesenju sezonu završili tačno na sredini tabele, na 8.mestu.

 

Prema rečima Guci Rudolfa, predsednika FK “Jedinstvo“, prisutno je zadovoljstvo rezultatom u polusezoni, bez obzira što sreća nije uvek bila na njihovoj strani.
Da smo imali malo više sreće, imali bismo i veći broj bodova. Imali smo povezane mečeve sa pobedama, zatim sa porazima i dosta nerešenih. Početak nam je bio težak zbog rasporeda, jer smo upali u izuzetno teške igre sa jakim protivnicima, nakon čega je usledilo sedam povezanih pobeda“.

Poslednja utakmica u polusezoni, koja se odigrala protiv ekipe „Poleta“ iz Nakova će ostati zapamćena po porazu od 1:5, kao i zbog utakmice bez golmana Jedinstva, Veskov Borislava, koji je u toku zagrevanja slomio prst, a zamenjivao ga je Stanaćev Zagora, pomoćni golman.

Kako je istakao Davorin Bata Šijanović, trener fudbalera Jedinstva, kad se sve činjenice saberu, zadovoljan je pozicijom na tabeli, kao i sa igračima, koji su se i te kako trudili tokom svake utakmice.

Najbolji strelci u ovom delu sezone su bili Nikola Peruničić sa 7 pogodaka i Vladimir Radišić sa ukupno 6 golova, a Bojan Josimović je jedini igrač u timu, koji je odigrao svih 15 utakmica.

Nikola Peruničić, igrač sa brojem 9 i najbolji strelac ove polusezone je zadovoljan trenutnim plasmanom, smatrajući da nisu smeli dozvoliti sebi pred kraj nerešen rezultat sa „Radničkim“ iz Sutjeske na domaćem terenu, kao ni poraz na poslednjoj utakmici, međutim iskreno se nada da će do kraja sezone dospeti do 3. ili 4.mesta na tabeli.

Uopšte nisam zadovoljan sadašnjim stanjem na tabeli, jer smo mogli biti i bolji. Činjenica je da smo se možda malo opustili posle serije pobeda i to nam se obilo u glavu, ali se iskreno nadam da ćemo u nastavku sezone sledeće godine ojačati i da ćemo zauzeti mesto negde na vrhu tabele -rekao je Radišić, strelac 6 golova.

Pripreme za prolećnu sezonu počinju već poslednje nedelje januara, da bi se u martu nastavilo takmičenje, a tim protiv koga će FK “Jedinstvo“ startovati je u gostima sa FK „Vršac united“.

Uprava kluba se posebno zahvaljuje gledaocima i navijačima, koji su uprkos različitim vremenskim uslovima sa sportskim žarom bodrili fudbalere na svakoj utakmici odigranoj na domaćem terenu.

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković