webinfo

A+ A A-

Članci

Humanitarna žurka moto kliba 'Road Runners'

b_350_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_RoadRunnersHum.jpgI ove zime ljubitelji dvotočkaša, članovi moto kluba „Road Runners“ organizuju humanitarnu žurku koja će biti održana u petak 16. decembra s početkom u 21 čas, u prostorijama kluba u ulici Rajka Rakočevića, kod starog magacina u Novom Bečeju.

Sve donacije u vidu novca, slatkiša i igračaka koje budu prikupljene biće usmerene deci iz socijalno ugroženih porodica u vidu novogodišnjih paketića. Srđan Blažin, član moto kluba „Road Runners“ kaže da su svi ljudi dobre volje dobrodošli: „Novac koji sakupimo biće iskorišćen za kupovinu ogreva za zimu porodicama kojima je to najpotrebnije. Svi koji dođu mogu očekivati dobru zabavu uz rok muziku osamdesetih i devedestih godina. Dođite da se lepo provedemo i pri tome pomognemo deci.

Ova akcija je samo jedna u nizu moto kluba „Road Runners“ koji je i protekle zime na sličan način pomagao najugroženijim stanovnicima naše opštine. Akcija se organizuje u saradnji sa Crvenim krstom i lokalnom samoupravom Novi Bečej.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković