webinfo

A+ A A-

Članci

Kumane: Prva zimska priredba najmlađih

b_670_484_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_Pzp1.jpgPriredbe i proslave su sastavni deo programa vaspitno-obrazovnog rada u vrtićima i predstavljaju najsvečanije i najveselije trenutke za decu, roditelje i zaposlene u predškolskim ustanovama.


Priredba koja je organizovana u vrtiću "Milenko Titin" u Kumanu, u starijoj vaspitnoj grupi vaspitača Dijane Brusin, je za roditelje bila pravi doživljaj i uživanje, ali i izvor saznanja o radu i aktivnostima koje su se odvijale u vrtiću. Učešće dece na priredbi ima veliki značaj za njihov doživljaj sebe i razvijanje samopouzdanja, jer u ovim prilikama deca doživljavaju svoj prvi aplauz i potvrdu da ono što rade je vredno i lepo. Zimska priredba kumanačke dece je pokazatelj planiranog i kontinuiranog rada sa decom u toku prvog polugodišta, koji se putem ove aktivnosti predstavio široj publici. Vaspitač zajedno sa roditeljima je hrabrio decu i radovao se njihovim uspesima. Odrasli prema deci trebaju ispoljavati razumna očekivanja i poverenje u njihove mogućnosti, čak i kada greše.
Uspeh koji su deca doživela nakon svog prvog javnog nastupa je potvrđen i bisom koji je usledio nakon izvedene plesne tačke.

b_670_377_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja4_Pzp2.jpg

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković