webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Održana prva radionica - Jednaka šansa za sve mlade 2

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Radionica.jpgU ponedeljak 28. septembra u Svečanoj Sali opštine Novi Bečej održana je prva od tri radionice „Jednaka šansa za sve mlade 2".

 

Radionica pod nazivom "Asertivna poslovna komunikacija i javni nastup" je održana na mađarskom jeziku, a prisustvovali su mladi, koji tek treba da zakorače u poslovni svet odraslih. U radionici je između ostalog bilo reči i o tome, kako tražiti posao, kako se postaviti u odnosu na buduće poslodavce, kako započeti razgovor.
Mladi su bili izuzetno fokusirani na predavanje, hvatajući beleške, jer su u okviru ove radionice puno toga saznali i naučili o stvarima koje će im biti od velike koristi u skorijoj budućnosti.

U subotu 3. oktobra, sa početkom u 10 časova, biće održana dvojezična radionica „Izrada biznis plana". Svi koji uspešno savladaju program ove radionice, dobiće potvrdu da su prošli obuku koju mogu priložiti prilikom konkurisanja za subvencije za samozapošljavanje kod Nacionalne službe za zapošljavanje.
Poslednja u nizu, radionica „Aktivno traženje posla", biće realizovana u ponedeljak 5. oktobra sa početkom u 11 časova. Ova radionica održaće se na mađarskom jeziku.

Projekat „Jednaka šansa za sve mlade 2" realizuje udruženje "Tako kul" u saradnji sa "Bečejskim udruženjem mladih", Opštim udruženjem preduzetnika Bečej i uz podršku Kancelarije za mlade opštine Novi Bečej. Program finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković