webinfo

A+ A A-

Članci

OPŠTINI NOVI BEČEJ - TURISTIČKI OSKAR

Laureati_Turisticki_oskar.jpgOpštini Novi Bečej je dodeljen "Brand Leader Award 2015", nagrada koju u poslovnom svetu turizmologa zovu i "Turistički oskar".

 

Saša Šućurović, predsednik opštine Novi Bečej je na ceremoniji dodela nagrada rekao da je ovo priznanje upravo za dugogodišnji rad tima i da je upravo ona još nedostajala manifestaciji kakva je Gospojina.

 

Nagrade "Brand Leader Award 2015" dodeljene su pojedincima, kompanijama i institucijama koji su dali izuzetan doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranju konkurentnog imidža turističke industrije regiona Jugoistočne Evrope.

Nagrada za ličnost godine u turizmu Jugoistočne Evrope dodeljena je predsedniku "Montenegrostars Hotel Grupe" iz Crne Gore Zarku Raduloviću, koji je primajući nagradu rekao da je to nagrada svim turistickim poslenicima Crne Gore i da je turistička ponuda te zemlje iz godine u godinu sve bolja.

Nagrada za grad-lider na turištičkom tržistu regiona Jugopistočne Evrope pripala je Beogradu, jer je, kako je navedeno, kontinuiranim pozitivnim razvojem, stvaranjem atraktivnog turističkog ambijenta i promocijom grada stekao i održao visoku tržišnu poziciju, visok stepen zadovoljstva posetilaca i izgradio turistički brend.

Lider planinskog turizma u Jugoistočnoj Evropi je MK Mauntin Rezort, jer je između ostalog, značajno unapredio ponudu vodeće srpske turističke destinacije, Kopaonika.

b_200_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Statua.jpgZa najbolju turističku kompaniju u regionu Jugoistočne Evrope izabrana je kompanija Sava turizam, dok je za lidera medicinskog turizma izabrano Zdravilišče Rogaška iz Slovenije.

Najbolja turistička agencija u regionu je Big Blu, dok je najbolja agencija u oblasti prodaje avio karata fly fly travel.

Atomska banja Gornja Trepča dobila je priznanje u konkurenciji specilajnih bolnica za rehabilitaciju.

Grad koji je najviše doprineo jačanju ugleda i konkurentnosti kontinentalnog turizma Jugoistočne Evrope je Banja Luka.

Za postavljanje novih standarda i unapređenje kongresnog turizma u Jugoistočnoj Evropi nagrađeni su Hoteli Bernandin Portorož, a lider turištičko rezidencijalne ponude u regionu Jugoistočne Evrope je Dukli Gardens (Dukley Gardens).

Za izuzetan doprinos u jačanju ugleda, poverenja i konkurentnosti turištičkog tržišta regiona, u kategoriji aerodoma, nagrada je pripala aerodromu Zadar, dok je prema odluci žrija, lider kontinenatalnog turizma u regionu Krapinsko zagorska županija.

Priznanja su dobile i opštine Novi Bečej i Knjaževac, Aurora resort&spa iz Makedonije, Turistička organizacija Zlatibora, Ariva Litas, Hrvatski farmer Eko Etno Grupa i Univerzitet Singidunum.

Nagrade su dodeljene na kraju 5. Biznis konferencija SEET 2015 "Kako povećati konkurentnost i prihode turističkog tržišta Jugoistočne Evrope".

 

izvor: Tanjug.rs

 

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković