webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Potpisani su ugovori za javne radove

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Javni_radovi_Novi_Becej.jpgU četvrtak, 1.oktobra u Svečanoj Sali opštine Novi Bečej, potpisani su ugovori za javne radove sa predstavnicima 11 organizacija.

 

Opština Novi Bečej je ovom prilikom izvojila 2,1 miliona dinara, a isti toliki iznos je izdvojila i Nacionalna služba za zapošljavanje. Angažovane su osobe sa invaliditetom i ostala nezaposlena lica sa evidencije NSZ.

„Imamo još jedan javni poziv za javne radove, na kome je opština Novi Bečej takođe konkurisala. Velika je zainteresovanost, očekujemo da dobijemo kvotu za Srednje - Banatski okrug i tada ćemo krenutu sa donošenjem odluka. Nadam se da će Novi Bečej opet biti najzastupljeniji, pošto sa ovom lokalnom samoupravom imamo najbolju saradnju u celom Srednjem Banatu“- izjavila je Tatjana Mijatović, direktor Filijale za zapošljavanje u Zrenjaninu.

„Novobečejska opština je i ove godine tokom lokalnog akcionog plana zapošljavanja izdvojila sredstva  za zapošljavanje, tako da smo odvojili 2,1 miliona dinara i ta sredstva udružili sa Nacionalnom Službom za zapošljavanje. Javni radovi će se sprovesti u 11 organizacija, 53 osobe ćemo zaposliti! Odvojili smo 1,5 miliona za građevinski materijal kako bi se u okviru javnih radova završili i neki neophodni zidarski poslovi u opštini. To jedan lep primer i svakako da ćemo nastaviti i naredne godine ovako da funkcionišemo“-rekao je Saša Šućurović, predsednik opštine Novi Bečej nakon potpisivanja ugovora.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković