webinfo

A+ A A-

Članci

Dečiji vašar u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Vasar_NB.jpgDrugog dana Dečije nedelje u Novom Bečeju, sa početkom u 10:30 časova, na pijačnom prostoru je održan Dečiji vašar.

 

Deca od I-IV razreda OŠ “Josif Marinković“, zajedno sa decom iz Predškolske ustanove „Pava Sudarski“ organizovali su vašar, gde su prodavali stvari koje su sami izradili ili uz pomoć roditelja. Na vašaru su se mogli, i to jeftino, kupiti kolači, nakit, odeća, obuća i mnogo drugih inspirativnih stvarčica.

„Juče je bila „Naj-frizura“ u školi, deca su u školu došla sa nameštenim frizurama. Nismo imali prvo, drugo, ni treće mesto, pošto smo želeli da svi budu nagrađeni, tako što su mislili da je njihova frizura nejlepša, a u stvari, oni su se stvarno i potrudili da budu lepi“ - rekla je Olivera Mihajlov, učiteljica OŠ“Josif Marinković“.

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković