webinfo

A+ A A-

Članci

Lutkarska radionica ’Priča jedne izgubljene čarape’

b_670_503_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Lutkarska_radionica.jpgU sklopu Dečije nedelje, u utorak i u sredu, 6. i 7. oktobra, u Domu Kulture opštine Novi Bečej održava se lutkarska radionica na temu „Priča jedne izgubljene čarape“.

 

U radionici učestvuju deca iz obe novobečejske osnovne škole od I-IV razreda. Deca u jednodnevnoj kratkoj radionici imaju priliku da nauče kako se pravi Lutka-čarapa od najjednostavnijih vrsta materijala. Materijali koji se koriste za izradu ovih lutaka su čarape, papir, vuna, konac, koža i sve što deci padne na pamet da mogu iskoristiti. Materijale obezbeđuju Dom Kulture, lutkarka i sama deca.

„Zajedno ćemo uvežbati kako se ta lutka pravi i svako dete će napraviti po 2 lutke. Jedna će biti ostavljena za izložbu u Domu kulture, koja će se moći videti u četvrtak i u petak, a drugu nose kući“ – rekla je lutkarka Monika Jovanov.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković