webinfo

A+ A A-

Članci

Predsednik poslužio ručak radnicima gradske čistoće u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Rucak_radnici.jpgPredsednik opštine Novi Bečej, Saša Šućurović sa saradnicima posluživao je danas radnike Javnog preduzeća "Komunalac" na "Ručku zahvalnosti" koji je organizovan u restoranu "Tiska kuća" na obali reke Tise. Na ovaj jedinstven način zahvalili su se radnicima koji su zaslužni što je grad tokom cele godine izuzetno čist i uredan, i pokazali koliko cene njihov rad.

 

Saša Šućurović, predsednik opštine Novi Bečej je na svečanom ručku izjavio da je “Gospojina” dobila nagradu kao najbolja manifestacija u ovom delu Evrope i da je svakako ponosan zbog toga. Gospojina ne bi bila to što jeste da nema dobar tim: “Uvek ističam da je tim iznad svega i da to što smo napravili tako veliku manifestaciju je svakako zato što imamo dobre ljude, svi ulažemo svoju energiju. Naš grad se ističe i po čistoći, po tome se izdvaja od svih ostalih manifestacija. Naš kej uvek prelepo izgleda, ovi ljudi tokom cele manifestacije danonoćno rade. Ostali deo tima, koji se za to vreme provodi, druge poslove radi ili se nalazi u VIP-u, je sada u ulozi konobara, mi služimo one ljude koji su nas služili za vreme trajanja Gospojine. Previše lepa akcija, veliku podršku ima pre svega celog tima, i to je ono što nas održava i čuva našu zajedničku energiju. Trudićemo se i sledeće godine da napravimo još bolju manifestaciju, da sačuvamo ovaj dobar tim koji još može puno toga da uradi za naš grad”.

Miloš Zvekić, direktor JP “Komunalac”: “Ovo je jedan lep gest od strane predsednika opštine, Saše Šućurovića. Prešlo je u tradiciju. Radnici su se zaista potrudili da i ova Gospojina kao i predhodne budu besprekorne u organizacionom smislu, i u smislu čistoće našeg grada. Njima je to čast i ponos da učestvuju u organizaciji jedne takve manifestacije kao što su Gospojinski dani, naravno i plaćeni su za taj posao koji odrađuju.

Melinda Zlatar, radnica JP “Komunalac”: “U Komunalcu za vreme slavu radimo već četvrtu godinu za redom. Za ručak predsedniku svaka čast, što nam je omogućio da dođemo i uživamo. Najviše mi se dopada to ukazano poštovanje , ali između ostalog i druženje sa kolegama.

Senka Balint, radnica JP “Komunalac”: Veoma sam iznenađena i zadovoljna. Divno se osećam, imam veliku podršku svih. Ja sam iz Bosne, tako da čak i iz Bosne imamo sve pohvale na društvenim mrežama. Ja sam u ovom preduzeću već 9 godina. Jako sam srećna danas, i tu sreću delim sa svima vama jer ipak svi vi zajedno sa nama ste podrška našeg rada, tj. snaga za naš napredak u našoj opštini.

Nevena Subotić
Odnosi sa javnošću opštine Novi Bečej

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković