webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: ~Dan otvorenih vrata~ u Narodnoj Biblioteci

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Narodna_biblioteka_Novi_Becej.jpgU sredu, 7.oktobra, u okviru Dečije nedelje, Narodna Biblioteka Novi Bečej je organizovala „Dan otvorenih vrata“, kada su sva školska deca, do 14 godina, imala priliku da se besplatno učlane. Članstvo traje godinu dana od dana učlanjenja.

„Narodna Biblioteka Novi Bečej uzela je učešće u manifestaciji Dečija nedelja, tako što smo ove godine rešili da napravimo „Dan otvorenih vrata“. To je dan, kada je biblioteka otvorena za sve vrste poseta, a naročito posetu dece starosti do 14 godina, Na ovaj dan omogućavamo deci da razgledaju biblioteku, da se upoznaju sa radom biblioteke i sa knjižnim fondom, a isto tako, ko poželi da postane član biblioteke, a nema više od 14 godina, ima priliku da dobije člansku kartu besplatno i da u narednih 12 meseci uživa u čitanju“- rekla je Monika Jovanov, rukovodilac Dečijeg odeljenja u Narodnoj Biblioteci Novi Bečej.

 

Narodna Biblioteka Novi Bečej u proseku ima oko hiljadu članova i u ovim teškim vremenima, a na ovaj dan, biblioteka je otvorila svoja vrata za besplatno učlanjenje dece, jer je knjiga vrednija od svih spomenika ukrašenih slikama, reljefom i duborezom, jer ona sama gradi spomenike u srcu onog ko je čita.

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković