webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Renoviranje galerije ~Selo~ u Domu Kulture

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Galerija_selo_renoviranje.jpgZahvaljujući projektu „Zajednica zajedno“, u Domu Kulture opštine Novi Bečej se odnedavno pristupilo renoviranju galerije „Selo“.

 

U okviru projekta „Zajednici zajedno“ koji finansira NIS- Gaspromnjeft, Dom Kulture opštine Novi Bečej je dobio 300.000 dinara za renoviranje galerije „Selo“. Ta sredstva su namenski utrošena i potrebno je da se nakon renoviranja galerije kupe mehanizmi za kačenje i LED reflektori za osvetljenje galerijskog prostora, kao i da se zamene dotrajale stolarije PVC stolarijom. U toku su fazni radovi, a nakon završetka renoviranja organizovaće se izložba u čast slikara Dragiše Bunjevačkog.

„Odlučili smo da dan otvaranja Galerije bude 16.novembar, kada je nezvanično i dan Ustanove Doma Kulture i tada ćemo organizovati i izlužbu u čast slikara naivca Dragiše Bunjevačkog“- izjavio je Novica Blažin, direktor Doma Kulture opštine Novi Bečej.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković