webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: PEZ-u potrebni novi članovi i saradnici

b_200_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_PEZ.pngCivilno društvo “Pomoć Edukacija Zdravlje” čini grupa ljudi koja veruje da se humanitarnim radom, obrazovanjem i dobrom komunikacijom mogu postići bitne promene za jačanje kapaciteta organizacija, podizanju društvene etičke i ekološke svesti, kao i preduzimanje aktivnosti na ostvarivanju ciljeva i zadataka za razvoj lokalne zajednice. Iz tog razloga, PEZ poziva sve društveno odgovorne pojedince koji su spremni da svojim zalaganjem i radom doprinesu ostvarivanju ciljeva i da se pridruže ovoj organizaciji.

 

Udruženje je osnovano 4. avgusta 2014. godine sa ciljem da se pomogne i promovišu prava marginalizovanih grupa, osobama sa invaliditetom i ometenih u razvoju, poboljšavanju položaja i uticaja mladih i žena u društvu, zdravstvene i socijalne zaštite, zaštite životne sredine, promocije zdravih stilova života, razvoja sporta, promocije korišćenja novih informacionih tehnologija i edukacije stanovništva.

“U toku ove godine, planom Udruženja je predviđeno jačanje kapaciteta i formiranje nekih novih programskih aktivnosti, koje bi pospešile rad udruženja i iz tog razloga pozivamo sve ljude dobre volje da se priključe našem timu i dobrovoljno uzmu učešće u našim radovima” - izjavio je Žolt Čikoš, predsednik Udruženja.
U оkviru ove organizacije pruža se prilika dа se stеknu nоvа znаnjа i vеštinе, učеstvovanje nа rаznim оbukаmа, trеninzimа, rаzmеnаmа, kоnfеrеnciјаmа, a samim tim i saveti, kаkо stеčеnа znаnjа prеnеti dalje, kao i upоznаvanje nоvih lјudi, sticanje nоvih priјаtеlјa. Uz pоdršku оrgаnizаciје i vоlоntеrskоg timа nudi se mogućnost realizacija individualnih ideja u projekte i podsticanje pоzitivnih prоmеna u оkоlini.
Priјаvite sе, pоstаnite saradnik/ca ili vоlоntеr/kа organizacije “Pomoć Edukacija Zdravlje”.
Sve dodatne informacije se mogu dobiti putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković