webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Četiri nagrade za Gospojinu

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Gospojina3_Novi_Becej.jpgManifestacija “Gospojina 2015” je ove godine proslavila svoj 10. rođendan i ujedno se okitila prestižnim nagradama: "Brand Leader Award 2015", Zlatna medalja za Gospojinu, Zlatna medalja za negovanje manifestacionog turizma i Zlatna povelja Novosadskog Sajma za kvalitet.


Nagrada „Brand Leader Award“ je prestižna nagrada koja se već 12 godina dodeljuje samo liderima iz svojih oblasti delovanja. Dodeljuje se na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda. Ove godine se sa ovom prestižnom nagradom može ponositi i grad Novi Bečej, zahvaljujući manifestaciji Gospojina, koja je izrasla u prepoznatljiv brend u svetu turizma.
Na 48. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, Turistička organizacija opštine Novi Bečej je dobila tri nagrade: Zlatnu medalju za Gospojinu, Zlatnu medalju za negovanje manifestacionog turizma i Zlatnu povelju Novosadskog Sajma za kvalitet.

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković