webinfo

A+ A A-

Članci

Adaptacija fudbalskog stadiona u Novom Miloševu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_Stadion_Novo_Milosevo.jpgU okviru javnih radova radi se  na adaptaciji i sređivanju stadiona Fudbalskog kluba “Vojvodina” iz  Novog Miloševa. Pored ovoga, radi se i na uređenju sela,odvoda kišne kanalizacije, odgušenju kanala, košenju i održavanju zelenila.

 

S obzirom na to,da je stadion bio u jako lošem stanju pristupilo se rekonstrukciji. Pošto se sve radi u okviru javnih radova, samo se građevinski materijal plaća i finansira ga opština. Menjaju se sedišta na tribinama, stavljena su nova drvena sedišta, koja su donacija iz novobečejske Sportske hale.

“Praktično, jednim domaćinskim poslovanjem i solidarnošću, stići ćemo do jednog lepog izgleda stadiona, što u svakom slučaju Novo Miloševo i zaslužuje. Što se tiče daljih radova oko stadiona, radi se i na čiščenju kanala, postavljanju ćuprija, a radiće se i na popravkama u osnovnoj školi i vrtiću. Trudimo se da što više uradimo, a da to što manje košta poreske obveznike”-izjavio je Matija Kovač, potpredsednik opštine Novi Bečej. 

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković