webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: 72. sednica Opštinskog veća

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_72.sednica.jpgU petak, 23.oktobra u Svečanoj sali opštine Novi Bečej održana je 72. sednica Opštinskog veća, gde je doneta odluka o stipendiranju studenata iz novobečejske opštine.

 

Na ovoj sednici članovi Opštinskog veća su doneli odluku o pokretanju postupka vezanog za stipendije, tj. da će se i ove školske godine dodeliti 50 stipendija u vrednosti od 7000 dinara. Komisija će raspisati konkurs, izbodovati prijavljene kandidate i doneti odluku o dodeli stipendija.
U nastavku sednice donete su još odluke kojima se odobravaju program i pravila manifestacije „Dani Laze Telečkog“ u Kumanu,zatim da se omogući „Sani-hem“ d.o.o iz Novog Bečeja da kod Direkcije za imovinu Republike Srbije otkupi nekretnine koje trenutno koristi, a jednom poljoprivredniku je omogućeno da po pravu prečeg kupi određeno zemljište. Doneta je još i odluka o pokretanju postupka za izdavanje u zakup nepokretnosti u ulici Maršala Tita broj 11.
Na kraju je formiran organizacioni odbor za manifestaciju „Ričaj“, koja će se održati od 6. do 8. novembra.


(opština Novi Bečej)

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković