webinfo

A+ A A-

Članci

Danas potpisan ugovor za put u ulici 1. Krajiška u Novom Bečeju

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Ugovor_NB2.JPGOpština Novi Bečej je proletos konkurisala kod Uprave za kapitalna ulaganja APV Novi Sad, sa zahtevom za odobrenje radova na izgradnji saobraćajnice u ulici 1. Krajiška u Novom Bečeju. Ovaj zahtev se uspešno okončao, u četvrtak 26. oktobra predsednik opštine Novi Bečej, Saša Šućurović zaključio je aneks ugovora kojim se i nakon Pokrajinskog rebalansa potvrđuje dodeljeni iznos.

Uprava za kapitalna ulaganja APV je odobrila sredstva za ovaj projekat za opštinu Novi Bečej i po tom pitanju zaključen je ugovor 11.05.2015. godine između opštine Novi Bečej i Uprave za kapitalna ulaganja . Na ovaj način predviđeno je da uprava za kapitalna ulaganja finansira projekat u iznosu od 10.916.005,81 dinara, učešćem opštine Novi Bečej, prema projektu, u iznosu od 1.066.000,00 dinara.

Tamara Ivanišević, načelnica opštinske uprave Novi Bečej: „ Početkom jeseni APV je donela odluku o izmeni budžeta APV, tkz. rebalans budžeta kojim je umanjivala dodeljene iznose za odobrene projekte, međutim opština Novi Bečej uspela je da ishoduje odluku kojom je od uprave za kapitalna ulaganja APV potvrđen iznos od 10.916.000,00 dinara“.

U među vremenu opštinska uprava opštine Novi Bečej je sprovela postupak javne nabevke za izbor najpovoljnijeg ponuđača sa kojim bi trebalo da se zaključi ugovor. Nakon potpisivanja aneksa doneta je odluka o dodeli ugovora najpovoljnijem ponuđaču, po redovnoj proceduri, posle prava žalbe pristupiće se zaključivanju ugovora sa izabranim ponuđačem i rekonstrukciji saobraćajnice.

Nevena Subotić
Odnosi sa javnošću opštine Novi Bečej

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković