webinfo

A+ A A-

Članci

ČETVRTI DAN FESTIVALA KOMEDIJE U NOVOM BEČEJU

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Kidaj.jpgU petak, 30.oktobra, u okviru festivala „Jovan Knežević Caca“, na repertoaru su bile dve predstave.

 

Treća dečija predstava pod nazivom “Začarana princeza” u izvođenju Gradskog pozorišta iz Smederevske Palanke.
Deca iz novobečejskog vrtića su se tokom predstve smejali i “davali instrukcije” likovima na sceni šta da rade ili ne rade, nehotice i sami učestvujući u predstavi.

 

Uveče je odigrana predstava „Kidaj od svog brata“ Gradskog pozorišta “Teatar 91” iz Aleksinca. Predstava je rađena po motivima komada Reja Kunija. U pitanju je duhovita komedija, koja je bila puna neočekivanih situacija, zabuna i preokreta, kroz aktuelnu priču savremenih problematičnih tema, koje su nizom komičnih obrta pokazalie do čega dovodi pohlepa i želja za bogatstvom.
Po mišljenju publike, najbolji glumac u ovoj predstvi je bio Srđan Stojadinović, koji je igrao uloge Neše, Predraga, Balše i Žaka Muždeka.

U subotu, sa početkom u 19:30 časova biće proglašenje pobednika, dodela "Cacinih lenti" i predstava “Iza kulisa” Amaterskog pozorišta iz Kovina-u čast nagrađenih.


 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković