webinfo

A+ A A-

Članci

U toku izgradnja sekundarnog voda fekalne kanalizacije u ulici Josifa Marinkovića u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Izgradnja2.jpgPre nedelju dana u delovima ulica Branka Radičevića i Josifa Marinkovića započeti su radovi na izgradnji sekundarnih voda fekalne kanalizacije.

 

Problem odvođenja otpadnih voda je veoma velik u Novom Bečeju. Iz tog razloga je JP “Direkcija“ ove godine predvidela izgradnju dva sekundarna voda fekalne kanalizacije. Jedan je u delu ulice Branka Radičevića i u delu ulice Josifa Marinkovića prema Miloševačkom putu. Oni svi pripadaju Vranjevačkom slivu.

„Sekundarni vod je dugačak oko 900 metara i njegovom izgradnjom će se steći mogućnost povezivanja na gradsku fekalnu kanalizacionu mrežu za oko 50 domaćinstava. Uskoro će početi radovi i u ulici Tapai Šandora, koja pripada Šušanjskom slivu, gde je isto veliki problem odvođenje fekalnih voda. Na ovaj način se trudimo da iz programa komunalne infrastrukture svake godine izgradimo infrastrukturne objekte koji doprinose boljim uslovima života ljudi u Novom Bečeju“, rekao je Ivan Bošnjak, direktor JP “Direkcija“ iz Novog Bečeja.

Radove izvodi firma „Graditelj-NS“ koja je dala najpovoljniju ponudu na javnoj nabavci. Ukupna vrednost radova je 5,5 miliona dinara. Radove finansira JP “Direkcija“ Novi Bečej.

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Izgradnja1.jpg

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković