webinfo

A+ A A-

Članci

Završava se rekonstrukcija ulice Generala Drapšina u Novom Miloševu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_PUT_Novo_milosevo.jpgRadovi na rekonstrukciji ulice Generala Drapšina u Novom Miloševu, koji su započeti krajem oktobra, polako  se privode kraju.Opština Novi Bečej , JP „Direkcija“ i NIS su potpisali protokol o razumevanju i pomoći od strane NIS-a opštini Novi Bečej , kao i  JP “Direkcija” Novi Bečej kao upravljaču puta za saniranje oštećenja na kolovozu, koja se konstantno dešavaju usled kretanja njihovih kamiona i mašina. Pošto u katastarskoj opštini Novo Miloševo, NIS ima deponiju i istražne bušotine, kretanje njihove mehanizacije je povećan, samim tim i oštećenja saobraćajnica su veća.
Nakon potpisanog sporazuma JP “Direkcija” je sprovela javnu nabavku i upravo se završavaju radovi na rekonstrukciji najugroženije saobraćajnice u Novom Miloševu, a to je ulica Generala Drapšina. Sanirano je preko 2000 kvadrata kolovozne konstrukcije. Izvođač radova je „Put-Invest“ d.o.o, a ukupna vrednost ovih radova je 3,5 miliona dinara. Radovi su započeti krajem oktobra, a završavaju se 6.novembra.

“Takođe je ovih dana potpisan i nov protokol o izradi projektne dokumentacije za saniranje saobraćajnice Novo Miloševo-Bašaid, koja je druga najopterećenija saobraćajnica u katastarskoj opštini Novo Miloševo, iz razloga što je na toj saobraćajnici deponija isplake i najveće kretanje vozila NIS-a“-izjavio je Ivan Bošnjak, direktor JP „Direkcija“ Novi Bečej.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković