webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Humanitarna akcija prikupljanja garderobe za decu školskog uzrasta

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Humanost_garderoba.jpgKao i prethodnih godina, OO SNS Novi Bečej je započeo humanitarnu akciju prikupljanja garderobe i obuće za jesenji i zimski period za decu školskog uzrasta.


“Akcija, koju sprovodimo je višegodišnja. Radili smo je i prošle godine. Pomoć se prikuplja za sva ugrožena lica. Sve što budemo prikupili, prosleđujemo Centru za socijalni rad, koji dalje raspoređuje po svojim kriterijumima”- izjavio je Saša Maksimović, predsednik OO SNS Novi Bečej.
Svi ljudi dobre volje, koji žele da pomognu, mogu to učiniti svakog dana od 09-13 časova, u prostorijama stranke u Novom Bečeju, u zgradi “Sokolac” u centru grada, u Novom Miloševu u ulici Dr.Đorđe Joanović broj 4, u Bočaru u ulici Mlekarska broj 21 i u Kumanu u KUD “Jovan Aćimac” od 18-21 časova.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković