webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Počelo sađenje lipe i javora na teritoriji opštine

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Lipa_NB.jpgU ponedeljak, 23.novembra, počelo je sađenje sadnica u naseljenom mestu Novi Bečej, kao i na Bašaidskom i Miloševačkom putu.

 

Mesna zajednica Novi Bečej u jesenjem delu aktivnosti nastavlja već započete prolećne radove na sađenju javora i lipe u naseljenom mestu Novi Bečej. Broj sadnica, koje se sade je oko 300 komada. Sadi se pored Bašaidskog i Miloševačkog puta, kao i u delovima Novog sela.

U izboru sadnica uvažena je i preporuka novobečejskih pčelara kako je medonosna vrsta znatno korisnija. Same sadnice, a i sađenje istih, finansira Mesna zajednica opštine Novi Bečej koja izvodi radove zajedno sa radnicma iz javnih radova.
„Ovim praktično želimo dati doprinos budućim generacijama i da ostavimo nešto iza nas, nešto zdravo i korisno“-izjavio je Branko Svilengaćin, predsednik Saveta mesne zajednice opštine Novi Bečej

 

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković