webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Predstavljena knjiga ‘Rukovodna kultura i javni nastup’ u Narodnoj Biblioteci

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Rukovodna_kultura_NB.jpgU utorak, 24.novembra, u galeriji Narodne Biblioteke Novi Bečej, upriličena je zaista zanimljiva promocija knjige "Rukovodna kultura i javni nastup" autora Ivana Lazarevića, sa Silađi Edit, kao medijatorom.

 

Knjiga "Rukovodna kultura i javni nastup"je nešto novo na našem tržištu. Prezentacija je bila izuzetno zanimljiva i inovativna, jer je suština knjige prikazana kroz dijalog autora i medijatora. Silađi Edita je oštrim ženskim čulom primećivala neke pasuse, na koje je autor davao objašnjenja. Razgovaralo se o kulturi upšte, kao i o poslovnoj kulturi (upoređujući sa nekulturom), o prostituciji, o bon-tonu u raznim prilikama, o ophođenju nadređenog prema podređenima, o oblačenju, o korupciji, o mobilnim telefonima i o svemu što uopšte dotiče ovaj moderan svet.

“Pitanje je šta smatramo pod rečju kultura? Tu sad vlada velika zbrka. Tu se kultura meša sa umetnošću. Kultura jeste poštovanje pravila igre, koja važe u određenoj oblasti ljudskog rada i delovanja. Da biste razumelli kulturu, morate se zapitati šta je nekultura? To je nepoštovanje tih pravila koja postoje. Ja sam se bavio poslovnom kulturom to je svet, koji mi je poznat. Nepoštovanje poslovne kulture je jako ozbiljna stvar i on nosi ozbiljne posledice u poslovnom svetu….”-objasnio je u uvodnom delu autor knjige, Ivan Lazarević

Svi zainteresovani čitaoci, koji bi želeli pročitati ovu zaista poučnu i zanimljivu knjigu, od sledeće nedelje mogu je iznajmiti u Narodnoj Biblioteci Novi Bečej.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković