webinfo

A+ A A-

Članci

MALIŠANI UŠUŠKANI, A RAČUNI U VRTIĆU MANJI – 10 MILIONA ZA ENERGETSKU EFIKASNOST

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Vrtic_NB_energetska_efikasnost.jpgPokrajinski sekretarijat za energetiku je za projekat povećanja energetske efikasnosti odvojio 6.658.000 dinara, dok je lokalna samouprava izdvojila oko 3.500.000 dinara, izjavio je predsednik novobečejske opštine Saša Šućurović:

 

"U toku je zamena svih prozora u vrtiću koji do sada nisu menjani, kao i u učionicma i u sportskoj sali. Isto tako će biti urađena i izolacija zidova. Upravo je završeno postavljanje staklene vuna na tavanici. Sigurno će biti efekta, pre svega, u računima koji će biti dosta manji", istakao je Šućurović.

Opština Novi Bečej je u saradnji sa vrtićem na vreme, početkom godine, pripremila projekat energetske efikasnosti. To podrazumeva obnovu i renoviranje objekta, na takav način, da se ostvari ušteda električne energije, i ušteda potrošnje gasa prilikom grejanja.

 

Izvor:
Nevena Subotić
Odnosi sa javnošću opštine Novi Bečej

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković