webinfo

A+ A A-

Članci

NOVI BEČEJ: RADOVI U KANCELARIJI ZA MLADE

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_KZM_NB5.jpgU Kancelariji za mlade su u toku radovi na adaptaciji zgrade stare opštine “Vranjevo” za potrebe Omladinskog centra.

 

Trenutni radovi se izvode na krilu zgrade veličine 125 kvadratnih metara, koje će služiti kao multifunkcionalna sala sa pomoćnim prostorijama Omladinskog centra. U samoj sali, veličine oko 90 kvadratnih metara mladi, ali i svi ostali građani naše opštine biće u mogućnosti da prolaze razne edukacije, provode svoje vreme kreativno i zabavno kroz aktivnosti Kancelarije za mlade i drugih organizacija.

Adaptacija prostorija se sprovodi u okviru projekta “Omladinski centar Novog Bečeja” koji sprovodi opština Novi Bečej, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Tokom ovog projekta, nakon uređenja ove prostorije i kupovine potrebne opreme, Kancelarija za mlade će realizovati:
- filmske projekcije u saradnji sa kulturnim centrima,
- radionice edukativnog karaktera
- obuke u oblasti aktivnog traženja posla
- tematske večeri društvenih igara

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković