webinfo

A+ A A-

Članci

Završena humanitarna akcija SNS Novi Bečej

b_670_377_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Humanitarna_akcija_paketici.JPGHumanitarna akcija prikupljanja garderobe i obuće za jesenji i zimski period za decu školskog uzrasta, koja je počela prošlog meseca, a koju je sprovodila Srpska Napredna Stranka na celoj teritoriji opštine Novi Bečej uspešno je završena.

Prikupljena garderoba je u sredu, 8. decembra, predata Centru za socijalni rad, koji će je dalje rasporediti po svojim kriterijumima.

Pored ove akcije, održana je i humanitarna žurka pod nazivom “Osmeh na dar”, gde su se prikupljali slatkiši i grickalice za decu, od kojih su mladi napravili paketiće za decu.

“Zahvaljujemo se svim sugrađanima koji su se odazvali humanitarnoj žurci pod nazivom "Osmeh na dar" i koji su svojim učešćem doprineli da i ove godine deca, koja su socijalno najugroženija dobiju poklone i tako na njihova lica izmamimo neprocenjivi osmeh”- izjavio je Miroslav Macura, predsednik Unije mladih SNS.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković