webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Osnovan opštinski odbor SDPS

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_SDPS_NB.jpgU ponedeljak, 7. decembra u Novom Bečeju je održana izborna konferencija opštinskog odbora Socijaldemokratske Partije Srbije.Na konferenciji su izabrani predsednik i dva zamenika predsednika. Predsednik OO SDPS Novi Bečej je Kristijan Lukić, a zamenici Igor Japundža i Igor Vujović.

Sastanku su prisustvovali i predsednici opštinskih odbora drugih političkih opredaeljenja iz Novog Bečeja, kao i predsednik opštine Novi Bečej Saša Šućurović. Takođe, bile su prisutne i kolege iz bečejskog Opštinskog odbora, zrenjaninskog Gradskog odbora i okružnog odbora Srednjeg Banata, kao i Gavra Avramov, poslanik u Skupštini APV i Slavoljub Arsenijević, predsednik izvršnog odbora PO SDPS za Vojvodinu.

„U najkraćem roku ćemo formirati Mesne odbore u svim mestima, kao i Forum Mladih i Forum žena. Izabrani predsedinci tih tela će biti i članovi Opštinskog odbora SDP Srbije u Novom Bečeju. Takođe u najskorije vreme, otvorićemo prostorije stranke za koje verujemo da će biti mesto okupljanja svih onih kojima je socijaldemokratija ideja vodilja uređenja društva, ali i onih kojima su: sloboda i jednakost, socijalna pravda i solidarnost, ravnopravnost i tolerancija na srcu. Naše prostorije će biti širom otvorene za one koji te vrednosti nose u sebi ali i za one koji teže tim vrednostima, koji ih traže, a sigurna sam da ih  opštini Novi Bečej ima mnogo. Uporedo sa tim formiraćemo resorne odbore od stručnih ljudi ostvarenih u svojim delatnostima kako bi kandidati koje budemo predlagali za budući lokalni parlament bili pravi, ali njihov prvi zadatak će biti da izrade izborni program i plan razvoja naše opštine. Svesni da nam izbori kucaju na vrata već krajem prvog kvartala naredne godine izborne aktivnosti su stalni zadatak“- izjavio je Kristijan Lukić, predsednik SDP Srbije.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković