webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: RK Jedinstvo u finalu Kupa Vojvodine

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_Rukometni_klub_NB.jpgI kada su pobeđivali i kada su gubili i dok su ispadali iz višeg u niži rang takmičenja i ponovo se vraćali, igrači i uprava Rukometnog kluba "Jedinstvo" iz Novog Bečeja bili su jedinstveni u želji da rukomet u ovoj maloj varoši opstane…..I opstao je.

 


Uz puno rada, ulaganja i pre svega entuzijazma, ova ekipa je na pragu da postane prvak Kupa Vojvodine i to prvi put u istoriji Rukometnog Kluba Novog Bečeja.

RK ” Jedinstvo”  Novi Bečej  je na kraju polusezone, tj. jesenjeg dela sezone zauzeo  vrlo odlično drugo mesto- sa zaostatkom od 3 boda. Najveći uspeh ove godine je ulazak u finale Kupa Vojvodine.

Finale će se održati 17.decembra u Rumi, gde će igrati protiv ekipe RK “Žabalj”.

“Do ovog uspeha smo stigli napornim zalaganjem i treniranjem, i velika nam je čast da branimo boje RK ”Jedinstvo” u finalu. Pozivam sve naše navijače da budu uz nas i da zajedno slavimo”-izjavio je Miroslav Macura, kružni napadač u ekipi, a koji je već 12 godina sportista ove ekipe.

RK “Jedinstvo” u četvrtak, 17.decembra organizuje besplatan prevoz za sve navijače , koji žele da budu uz svoju ekipu u finalu. Polazak je ispred Sportske hale u 15 časova.

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Rukomet_Finale.jpg

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković