webinfo

A+ A A-

Članci

Nagrada “Kapetan Miša Anastasijević” za novobečejsku Gospojinu i Igoru Munćanu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Nagrada.jpgU sredu, 16.decembra u Narodnom pozorištu "Toša Jovanović" u Zrenjaninu svečano su dodeljene nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" za region Srednjeg Banata. Nagrade su, između ostalih dobili manifestacija novobečejska Gospojina i Igor Munćan iz Bočara.


Ocenivanje i vrednovanje preduzetništva, a potom i uručivanje nagrada najboljima, organizuje se u okviru projekta "Put ka vrhu", koji je nastao pre 15 godina, sa idejom da afirmiše društveno i privredno stvaralaštvo Srbije.
Odluku o dodeli priznanja doneo je stručni žiri, na čelu sa profesorom dr. Radovanom Pejanovićem sa Univerziteta u Novom Sadu.


Svečanosti dodele nagrada prisutvovao je ambasador Kraljevine Švedske u Srbiji Kristofer Asp kome je dodeljeno priznanje za razvoj privrednih i prijateljskih veza naroda Švedske i Srbije.


Prisutne je pozdravio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, a potom i uručivao nagrade. Igor Munćan, predsednik saveta Mesne zajednice Bočar primio je nagradu za izuzetan doprinos u razvoju mesne zajednice, sa obrazloženjem: "za njegov doprinos otvaranju postrojenja koje će zaposliti 50 Bočaraca."
Nagradu za manifestaciju Gospojina, koja je ove godine na svoj 10. rođendan pobrala najvrednija priznanja za organizaciju i kvalitet, primila je Tamara Ivanišević, načelnica opštinske uprave Novi Bečej.


Nagrađena su 22 privredna i društvena subjekta sa područja koje pokriva Regionalna privredna komora Zrenjanin, a koji se posebno ističu u preduzetništvu i stvaralaštvu.


(opština Novi Bečej)
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković